slider image

Pralines van Valentino

Proef onze overheerlijke pralines

In de winkel van Doopsuiker Jill vindt u pralines van Valentino: heerlijke, ambachtelijke pralines voor de echte fijnproever.

Over Valentino chocolatier

Opgericht in 1978, en sindsdien is Valentino gegroeid tot één van de beste producenten van echte Belgische chocolade. Vandaag stellen ze ongeveer een 40-tal mensen tewerk in hun chocolade-atelier op een steenworp van Brussel. Trouw aan de oorspronkelijke kwaliteit en het vakmanschap specialiseren zij zich in het creëren van leuke en verrassende chocolade geschenken. 

Van waar de naam Valentino?

Valentino staat voor liefde, een beetje verleiding en zin in meer…chocolade natuurlijk.
Vandaag staat Valentino voor een familie bedrijf dat gevestigd is in het hartje van België met een passie voor chocolade, familie en om mensen samen te brengen.

De beste Belgische kwaliteit

Bij Valentino kiezen ze ervoor om enkel te werken met natuurlijke ingrediënten, wat het hun mogelijk maakt om hun recepten vrij simpel te houden, hierdoor komen de smaak en het karakter van hun pralines volledig tot hun recht.
Veel van hun pralines zijn gemaakt met luchtige crème-vullingen, zo kan je er gerust een tweede nemen, of een derde… en misschien nog eentje om het af te leren.
Om de fascinatie en passie voor iedereen levendig te houden, maken ze elke maand een nieuwe praline.
Deze kunt nu u natuurlijk ook bij Doopsuiker Jill proeven

Pralines voor iedereen!

Ook verkrijgbaar bij Doopsuiker Jill: 

  • Suikervrije pralines
  • Alcoholvrije pralines
  • Glutenvrije pralines
  • Chocolade zonder noten
border corner braquet border corner braquet border corner braquet border corner braquet

Ons overig aanbod